24. oktoober 2008

Tervisepäev






















24. oktoobril, I veerandi viimasel päeval toimus koolis suur tervisepäev ehk puu- ja köögiviljapäev.
Üritus algas aulas, kus loodusringi õpilased õpetaja Kadriann Saare juhendamisel tutvustasid tervislikke toite ja tervisliku toitumise reegleid. Järgnes laat, kus müüdi ainult kodudes valmistatud tervislikke kooke, pirukaid, pitsasid ja muhvineid. Meie klassi lapsed võtsid kõik laadast müüjatena osa. Suur kiitus ja aitäh emmedele, kes abikäed ulatasid! Laste rõõmsad näod ja müümislust korvasid teievaeva mitmekordselt. Mis suurel laadal müümata jäi, leidis klassis veidi odavama hinna eest ostja.

Järgnes nunnunäitus. Toredad ja uhked nunnud said vahvad nimed. Üleval oli ka kunstinäitus, mida vaadati suure huviga. Jäi üle ainult žürii otsust oodata.

Järgmisena toimusid aulas väitlused, kus oma paremust püüdsid tõestada kodumaine ja Poolast toodud õun; kodumaine ja Hispaaniast kohale toodud tomat; jõhvikad ja värvilised kummikommid; kartulikrõpsud ja kuivatatud õunad - pähklid. Õnneks võitsid kõikides sõnavõitlustes kodumaised tooted, sest nad on tõesti tervislikumad.

Lõpuks autasustati tublimaid. Meie klassi parimad kunstnikud on Delis, Helina ja Aili. Toredamate nunnude omanikud on Oskar, Märt ja Katriin. Tublid olid kõik lapsed ja ma arvan, et see päev läks igati korda. Siin on pildid meie klassi asjadest. Aga kogu päevast ja suuremate õpilaste tegemistest peaksid pildid tulema ka kooli kodulehele.


Ilusat ja päikeselist vaheaega soovides õpetaja Anne.
Lastega kohtume jälle teisipäeval, 4. novembril.

Kommentaare ei ole: